fbpx
Preloader
 

Logon suunnittelu

Mainonnan suunnittelu

Logon suunnittelu yritykselle.

Logo on yrityksesi tärkein asia, se on ensikosketus asiakkaallesi ja antaa ensivaikutelman, jota et voi tehdä kuin kerran. Jos muuhun et investoi, niin yrityksen logon suunnittelu ainakin kannattaa tilata ammattilaiselta.

Yrityslogo on yrityksesi näköinen, yksilöllinen, persoonallinen, helposti tunnistettava ja mieleenpainuva. Suunnittelen logon mahdollisten toiveittesi sekä käyttökohteen mukaan ja valmis logo toimitetaan sinulle sähköisessä muodossa kaikkia eri käyttötarkoituksia varten ja sinulla on siihen rajaton käyttöoikeus.

Suunnittelen logosta useita ideoita/luonnoksia, joista valitsemasi idea toteutetaan lopulliseen muotoon. Logon suunnittelu on ainutkertainen suunnitteluprosessi ja logoa hiotaan niin kauan, kunnes se on toivotunlainen. Suunnittelutyölle saat siis aina 100% suunnittelutakuun.

Kaipaako nykyinen logosi päivitystä? Myös yrityksen nykyistä logoa voidaan uudistaa. Kun olemassa oleva logosi kaipaa joko pientä freesausta tai perusteellisempaa päivitystä, olen apunasi. Käymme samalla läpi myös muut yrityksen visuaalisen identiteetin osa-alueet, jotta brändi-ilme muodostaa ammattimaisen kokonaisuuden uudistuneen logon kanssa.

Huolella tehty logo ja yritysilme vahvistaa yrityksesi brändiä

Tiedätkö minkä tunteen yrityksesi brändi asiakkaassasi herättää? Kun brändisi on selkeä, ammattimainen ja luottamusta herättävä, tulevat asiakkaat luoksesi. Logon suunnittelun yhteydessä voidaan toteuttaa siis myös yrityksen brändisuunnittelu, mikä pitää sisällään logon lisäksi esiemrkiksi typografian, värimäärittelyt, kuvapankkikuvat eli graafisen ohjeiston. Ja jos tarvitset isompaa kokonaisuutta, suunnittelen kerralla kaikki tarvittavat mainonnan osa-alueet eli markinointimateriaalit kuntoon.

Logon suunnittelun lisäksi saat muut graafisen suunnittelun palvelut eli esimerkiksi somemateriaalit, käyntikortit, julisteet ja esitteet eli digi- ja printtimateriaalit helposti ja edullisesti samasta paikasta.

Ota yhteyttä!


Saat aina tietää etukäteen, mitä suunnittelu tulee maksamaan. Hinta ei muutu eikä mitään ylimääräisiä piilokuluja tule mukaan. Käytössäsi on 20 vuoden ammattitaitoni ja toimiva yhteystyöverkostoni, joten saat haluamasi tuotteet valmiina pakettina – vaikka suoraan painotuoreena perille toimitettuna.


Logon suunnittelu – työnäytteitä

Palaa etusivulle

Call Now Button