Preloader
 

Logon suunnittelu

Aikaa kestävät logot ja liikemerkit

Logo on yrityksesi tärkein asia, se on ensikosketus asiakkaallesi ja antaa ensivaikutelman, jota et voi tehdä kuin kerran. Jos muuhun et investoi, niin yrityksen logoon ainakin kannattaa panostaa.

Suunnittelen logosta useita ideoita/luonnoksia, joista valitsemasi idea toteutetaan lopulliseen muotoon. Logoa hiotaan niin kauan kunnes se on toivotunlainen. Valmis logo toimitetaan sinulle sähköisessä muodossa kaikkia eri käyttötarkoituksia varten ja sinulla on siihen rajaton käyttöoikeus. Myös yrityksen nykyistä logoa voidaan päivittää.

Huolella tehty yritysilme vahvistaa yrityksesi brändiä

Mikäli kuitenkin tarvitset isompaa kokonaisuutta, suunnittelen kerralla kaikki tarvittavat mainonnan osa-alueet kuntoon. Saat logon lisäksi käyntikortit, kotisivut, esitteet, julisteet ja muut markkinoinnin materiaalit kätevästi, edullisesti ja samasta paikasta.

Saat aina tietää etukäteen, mitä työt tulee maksamaan. Hinta ei muutu eikä mitään ylimääräisiä piilokuluja tule mukaan. Kanssani on mutkatonta työskennellä ja puhun sellaista kieltä, mikä on helppo ymmärtää. Paljon olen myös saanut kiitosta monipuolisesta osaamisesta, asiakasystävällisestä ja helposti lähestyttävästä tavastani toimia.

17 vuoden aikana olen suunnitellut kymmeniä logoja ja liikemerkkejä. Kaikki työt on tehty yksilöllisesti ja räätälöity aina asiakkaiden tarpeisiin.

Saat logon suunittelulle 100% tyytyväisyystakuun.

Ota yhteyttä