fbpx
Preloader
 

Graafinen suunnittelu

Mainonnan suunnittelu

Graafista suunnittelua ja visuaalista viestintää.

Minkälaisen vaikutelman asiakkaasi saavat yrityksestäsi? Ammattimainen ja yhtenäinen yritysilme herättää hyviä mielikuvia ja luo yrityksellesi uskottavuutta. Huolella toteutettu brändi-ilme auttaa asiakkaitasi muistamaan sinut sekä herättämään luottamusta, jolloin he palaavat luoksesi takaisin.

Toteutan viestisi mieleenpainuvaan muotoon, ei turhia kikkailuja vaan teen selkeää ja laadukasta viestintää. Graafinen suunnittelu on ydinosaamistani ja saatkin esimerkiksi digi- ja printtimateriaalit, somemateriaalit, julisteet ja esitteet helposti ja edullisesti samasta paikasta. Lehtien ja julkaisujen ulkoasut ja taitot sekä tapahtumailmeet, markkinointikampanjat, logon suunnittelun suunnittelen myös vuosien kokemuksella.

Graafinen suunnittelu pitää sisällään kaikenkokoisia projekteja aina yksittäisistä sunnittelutöistä laajoihin yritysilmeen muutoksiin ja päivityksiin. Tarjoan mm. seuraavia graafisen suunnittelun palveluita: 

  • mainosbannerit ja lehtimainokset
  • some-materiaalit
  • painotuotteiden suunnittelu: esitteet, käynti ja kutsukortit, hinnastot ja ruokalistat, flyerit ja muut markkinointimateriaalit
  • logosuunnittelu
  • yritysilmeen muutokset ja päivitykset
  • kuvankäsittely

Asiakkaita mm. Suomen Urheiluliitto, Kalevan kisat, Antti Airio Oy, Suomalainen Klubi; Silja Line -seurakisat, Porin Häämessut, Satakuntaliitto, Otsolan kansalaisopisto, Kokemäen kaupunki, Harjavallan kaupunki, Pomarkun kunta.

Kuinka voin auttaa!


Saat aina tietää etukäteen, mitä suunnittelu tulee maksamaan. Hinta ei muutu eikä mitään ylimääräisiä piilokuluja tule mukaan. Käytössäsi on 20 vuoden ammattitaitoni ja toimiva yhteystyöverkostoni, joten saat haluamasi tuotteet valmiina pakettina – vaikka suoraan painotuoreena perille toimitettuna.


Tehtyjä töitä

Palaa etusivulle

Call Now Button