fbpx
Preloader
 

Kotisivujen suunnittelu

Edulliset kotisivut

Kotisivut yritykselle edullisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Hyvin toimivat kotisivut yritykselle saavat asiakasvirrat kasvamaan ja huolellinen kotisivujen suunnittelu erottaa sinut kilpailijoistasi. Saat yrityksellesi huolellisesti toteutetut ja helppokäyttöiset kotisivut, jotka toimivat laitteesta riippumatta ja ne on suunniteltu juui sinun yritystoiminnnan tueksi. Varmista siis, että kotisivut antavat yrityksestäsi ammattimaisen ja luotettavan kuvan sekä sisältää kaiken tarpeellisen ajantasaisen tiedon.

Toteuttamani kotisivut ovat aina standardinmukaisia ja optimoitu kaikille yleisimmille hakukoneille, joten kotisivusi löytyvät varmasti. WordPress-sisällönhallintajärjestelmän käyttöönotto on helppoa, järjestelmä monipuolinen ja pystyt jatkossa itse ylläpitämään sivustoa ja sivujen sisältöä. Autan sinut aina alkuun. Ja tarvittaessa olen myöhemminkin apuna.

Kotisivujen suunnittelu tarpeittesi mukaan

Toteutukseen kuuluvat ulkoasun suunnittelu, asennus ja tarvittaessa ylläpito, verkkotunnusten rekisteröinti ja sähköpostiosoitteiden avaus. Tarvittaessa saat apua kaikissa näissä asioissa – tai voin tehdä ne puolestasi. Kotisivut yritykselle voivat pitää sisällään esimerkiksi:

· kotisivun suunnittelun ja toteutuksen
· sisällöntuotannon
· hakukoneoptimoinnin
· palvelintilan ja www-osoitteen hankkimisen
· ylläpidon ja päivitykset
· 1-3 kpl sähköpostilaatikkoa

Ota yhteyttä!


Saat aina tietää etukäteen, mitä suunnittelu tulee maksamaan. Hinta ei muutu eikä mitään ylimääräisiä piilokuluja tule mukaan. Käytössäsi on 20 vuoden ammattitaitoni ja toimiva yhteystyöverkostoni, joten saat haluamasi tuotteet valmiina pakettina – vaikka suoraan painotuoreena perille toimitettuna.


Tehtyjä töitä

Palaa etusivulle

Call Now Button