Preloader
 

Logon suunnittelu

Aikaa kestävät logot ja liikemerkit

Yritysilme koostuu lukuisista asioista ja eräs sen tärkeimmistä osa-alueista on logo. Se on yrityksesi ensikosketus asiakkaallesi ja antaa ensivaikutelman, jota et voi tehdä kuin kerran. Jos muuhun et investoi, niin yrityksen logoon ainakin kannattaa panostaa.

Mikäli tarvitset isompaa kokonaisuutta, suunnittelen kerralla kaikki tarvittavat mainonnan osa-alueet kuntoon. Saat logon lisäksi käyntikortit, kotisivut, esitteet, julisteet ja muut markkinoinnin materiaalit kätevästi, edullisesti ja samasta paikasta.

Logosta suunnittelen useita ideoita/luonnoksia, joista sinun valitsema idea toteutetaan lopulliseen muotoon. Logoa hiotaan niin kauan kunnes se on toivotunlainen. Valmis logo toimitetaan sinulle sähköisessä muodossa kaikkia eri käyttötarkoituksia varten ja sinulla on siihen rajaton käyttöoikeus. Myös yrityksen nykyistä logoa voidaan päivittää.

16 vuoden aikana olen suunnitellut kymmeniä logoja ja liikemerkkejä. Kaikki työt on tehty yksilöllisesti ja räätälöity aina asiakkaiden tarpeisiin.

Annan kaikelle työlleni 100% tyytyväisyystakuun.