Preloader
 

Kotisivujen suunnittelu

Yrityksesi näyteikkuna nettiin tarpeittesi mukaan

Toteutan sinulle edulliset ja helppokäyttöiset kotisivut, jotka toimivat laitteesta riippumatta. Kotisivut tehdään käyttäen WordPress-julkaisujärjestelmää, joka on maailman suosituin julkaisujärjestelmä.

Toteuttamani kotisivut ovat aina standardinmukaisia ja optimoitu kaikille yleisimmille hakukoneille, joten kotisivusi löytyvät varmasti. WordPressin käyttöönotto on helppoa, järjestelmä monipuolinen ja pystyt jatkossa itse ylläpitämään sivustoa ja sivujen sisältöä. Autan sinut aina alkuun.

Kokonaisvaltainen toteutus

Kotisivujen toteutukseen kuuluvat ulkoasun suunnittelu, kotisivujen asennus ja tarvittaessa ylläpito, verkkotunnusten rekisteröinti ja sähköpostiosoitteiden avaus. Tarvittaessa saat apua kaikissa kotisivuasioissa. Myös jatkossa.

Saat aina tietää etukäteen, mitä työ tulee maksamaan. Hinta ei muutu eikä mitään ylimääräisiä piilokuluja tule mukaan. Kanssani on mutkatonta työskennellä ja puhun sellaista kieltä, mikä on helppo ymmärtää. Paljon olen myös saanut kiitosta monipuolisesta osaamisesta, asiakasystävällisestä ja helposti lähestyttävästä tavastani toimia.

Annan kaikelle työlleni 100% tyytyväisyystakuun.