Preloader
 

Kotisivujen suunnittelu

Kotisivujen suunnittelu tarpeittesi mukaan

Hyvin toimivat kotisivut saavat asiakasvirrat kasvamaan. Huolellinen kotisivujen suunnittelu erottaa sinut kilpailijoistasi. Meiltä saat yrityksellesi huolellisesti toteutetut ja helppokäyttöiset kotisivut, jotka toimivat laitteesta riippumatta.

Toteuttamani kotisivut ovat aina standardinmukaisia ja optimoitu kaikille yleisimmille hakukoneille, joten kotisivusi löytyvät varmasti. WordPressin käyttöönotto on helppoa, järjestelmä monipuolinen ja pystyt jatkossa itse ylläpitämään sivustoa ja sivujen sisältöä. Autan sinut aina alkuun.

Kotisivujen suunnittelu kokonaisvaltaisesti

Kotisivujen toteutukseen kuuluvat ulkoasun suunnittelu, kotisivujen asennus ja tarvittaessa ylläpito, verkkotunnusten rekisteröinti ja sähköpostiosoitteiden avaus. Tarvittaessa saat apua kaikissa kotisivuasioissa. Myös jatkossa.

Saat aina tietää etukäteen, mitä työ tulee maksamaan. Hinta ei muutu eikä mitään ylimääräisiä piilokuluja tule mukaan. Kanssani on mutkatonta työskennellä ja puhun sellaista kieltä, mikä on helppo ymmärtää. Paljon olen myös saanut kiitosta monipuolisesta osaamisesta, asiakasystävällisestä ja helposti lähestyttävästä tavastani toimia.

Call Now Button